Последни бройки и разпродажба


Промоции


Бар Стол Кос 3 Бар Стол Кос 3 Код: BC-06/3
цена
168,00лв.
Градински стол Санторини Градински стол Санторини Код: C-02
цена
168,00лв.
promotion-alt
Градински стол Кипър 2 Градински стол Кипър 2 Код: C-07/2
стара цена
140,00лв.
цена
118,00лв.
Основа  за маса Jurasiko Основа за маса Jurasiko Код: G-01
цена
198,00лв.
promotion-alt
Крак за Маса Сицилия 1 Крак за Маса Сицилия 1 Код: KM-02/1
стара цена
268,00лв.
цена
210,00лв.
Крак / Основа за Маса Бали Крак / Основа за Маса Бали Код: KM-11
стара цена
158,00лв.
цена
118,00лв.
Основа за трапезна маса Ла палма 4 Основа за трапезна маса Ла палма 4 Код: KM-19/4
цена
398,00лв.
promotion-alt
Комплект крака/основи за маса Комплект крака/основи за маса Код: KM-51
стара цена
208,00лв.
цена
178,00лв.
promotion-alt
Основа за холна маса Основа за холна маса Код: MH-09/1
стара цена
118,00лв.
цена
98,00лв.
Основа за трапезна маса Основа за трапезна маса Код: КМ-19/30
цена
298,00лв.
promotion-alt
Крак/основа за маса Крак/основа за маса Код: КМ-27
стара цена
156,00лв.
цена
126,00лв.
promotion-alt
Основа за маса Основа за маса Код: КМ-48
стара цена
98,00лв.
цена
78,00лв.